۲۰ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۳۵

نوری قزلجه: کمبودی در کشور وجود ندارد و نخواهد داشت

نوری قزلجه: کمبودی در کشور وجود ندارد و نخواهد داشت

تهران - وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر اساس گزارش‌های موجود، در تأمین کالاهای اساسی و امنیت غذایی کشور کمبودی وجود ندارد و نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در تأمین کالاهای اساسی کشور هیچ کمبودی وجود ندارد و این روند ادامه خواهد داشت.

او در حاشیه بازدید از مزارع کشاورزی استان تهران با اشاره به شرایط جنگی افزود: امنیت غذایی چه در زمان صلح و چه در زمان جنگ، عرصه جهاد است، زیرا به گفته او از مهم‌ترین مؤلفه‌های امنیت ملی به شمار می‌رود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین از شرکت‌های کشت و صنعت و صنایع تولیدی بخش کشاورزی خواست در تأمین پایدار امنیت غذایی نقش فعال‌تری ایفا کنند.

نوری قزلجه گفت با «همت، همدلی و هماهنگی» واحدهای تولیدی در زنجیره تولید، تأمین و توزیع کالاهای اساسی در سراسر کشور، تلاش می‌شود روند تأمین و عرضه مایحتاج مردم بدون اختلال ادامه پیدا کند.

او بار دیگر تأکید کرد: گزارش‌های موجود نشان می‌دهد کمبودی در کشور وجود ندارد و شرایط کنونی حاصل همکاری فعالان بخش کشاورزی در کنار دولت است.

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت هوشمندسازی مزارع کشاورزی تأکید کرد و گفت: استان تهران در مدرن‌سازی واحدهای تولیدی، از مرحله کشت و برداشت تا آبیاری، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی، پیشگام بوده است.

او با اشاره به ضرورت افزایش بهره‌وری در مزارع افزود تأمین انرژی مورد نیاز مزارع از منابع طبیعی، پاک و تجدیدپذیر و همچنین جلوگیری از اتلاف انرژی، از نخستین گام‌ها برای مدرن‌سازی و هوشمندسازی کشاورزی است.

نوری قزلجه همچنین گفت: توسعه صنعت کشاورزی در ایران نیازمند ایجاد و سرمایه‌گذاری در بخش «تحقیقات و پژوهش» است و مشارکت دانشگاهیان و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند روند توسعه مزارع کشاورزی را تسریع کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به شرایط اقلیمی خشک و کم‌بارش ایران افزود: دولت تسهیلاتی را برای فعالان و سرمایه‌گذاران این بخش فراهم کرده تا واحدهای تولیدی خود را به سمت هوشمندسازی و مدرن‌سازی سوق دهند.

به گفته او، استان تهران در یک سال گذشته در این فرایند پیشگام بوده است

کد خبر 6771802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha